Skip to main content

Posts

Showing posts from November, 2013

Shaklee Collagen Powder Mengagumkan dan Terbukti Berkesan

Assalamualaikum n selamat bercuti.. Cuti sekolah ni korang semua jalan-jalan ke mana ye.. :-) Alhamdulillah akhirnya Lia baru berkesempatan bercuti dan merehatkan segala-galanya.. Tolak tepi semua urusan kerja.. Semalam dapat tahu result tukar, tahniah kepada kawan-kawan yg dapat bertukar..

Okay guys, dah lama sbnrnya Lia nak share dengan korang keberkesanan SCP ni. Tapi, mak aih kesibukan yg melanda terpaksalah menyepi kejap. Lagi pula kami anak beranak demam teruk 2 minggu lepas. Suspeck denggi. Dugaan...

Back to the topic, hihi. Ni pengalaman Lia sendiri la. Lia makan takde la disiplin everyday. Sibuk, penat sumtime x ingat nak makan. Tapi, yang mabelesnya x sampi pun sekotak Lia makan, dalam 15 sachet kot.. Haa, kau.. X smpi sekotak, bukan makan tiap-tiap hari tapi dah rasa kesannya.. Best sangat... :-)

Nape Lia kate best? Ekceli Lia pun tak perasan perubahan yang berlaku pada diri sendiri ni. Teruk kan.. Ha3 maklum la hujung2 tahun banyak sangat kerja kat sekolah tu. Lagi la kalo d…