Skip to main content

Cun Melecunn Dengan Shaklee Collagen Powder (SCP)

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaikum kepada semua yang sudi menjengah ke page Lia nih... hihi Alhamdulillah, mata segar bugar walaupun bangun awal2 pagi lagi menyiapkan kertas soalan pekse budak2... aishh, nak isi SPPBS hazabb... slow sangat line nya ... huhu...  Sambil2 tu boleh la Lia share tentang 'kesukaan' Lia sejak dua menjak nih... hihik

Biasalah kann, kaum pompuan ni tak dapat lari dari keinginan nak cantik-cantik sajork... betul tak Kak Chit?? Saya pon tak terkecuali lah kan... Mana yang boleh cuba kita cubaa... ikhtiar mana yang patot... yang penting benda tu tak memudaratkan kesihatan kita... Tak mau la suami bohsan nengok muka kita yang pucat n kusam sampaikan ada niat nak carik laen... Haiippp!!!  

Yang kesian tu, ada pulak yang sengsara jiwa raga jadi kutukan MIL n SIL diorang tentang tak pandai jaga penampilan lah, muka pucat lah, kulit kusamlah, tak pandai menjaga diri lah... macam2 tau keluhan kawan2 yang Lia dengar... kesian dan sedih dengar keluhan tentang benda2 macam ni... So, sekarang nih... Lia nak ajak kawan-kawan semua cuba benda ni... Insya Allah dapat membantu menyelesaikan masalah korang2 tuh... Lepas ni haaa, xde lagi dah korang-korang seme dapat komplen n kutukan hampeh cenggitu... silap2 diorang yang kutuk korang terpesona tengok korang sampai meleleh liur n tertanya2 apa yang korang buat sampai kulit jadi comel lote, suci mulus gitu... Jom, kita CUNNN ramai-ramai dengan SHAKLEE COLLAGEN POWDER... Rugi woii kalo tak cuba sekarang... Sekarang nih ngah ada PROMOTION Shaklee Collagen Powder tauu... Beli 6 dapat Free 1... berderu serbu nak cuba sekarang nih... Jangan tunggu sampai stok habis baru nak order... Jangan tunggu sampai promotion habis baru nak order... nyesal kau Kak Chitt...

Sebenarnya, Lia pon nak CUNN jugak nih... Lia dah cuba dah, ngah tunggu time je nak sua-sua muka kat korang... nengok sendirik kesannya yg best... jom la cuba sama2... taknak la CUNN sorang2, x best... hihik Kalau ikutkan dah lama dah nak cuba SCP nih, tapi banyak dugaannya.... Tapi Alhamdulillah, kini ku dah cuba n rasai perubahannya sendirik... 

Lia nak tanya... sape mau perkara-perkara ni jadik pada korang?? Tanya hati korang tuh... Lia lah orang pertama yang angkat tangan... Korang-korang? Sanggup ke tahan telinga dengan kutukan MIL, SIL, kawan-kawan or sape2 je lah kan... Kalo Lia... Huuu, x sanggup I tau... 
  • kulit makin gebu
  • kulit jadi lebih lembap dan licin
  • payudara dan punggung jadi lebih mantap
  • rambut jadi subur, makin banyak dan lebat
  • paling HOTnya....ada pulak Mr. Hb kata 'lebih ketat'. Sampaikan diorang pulak sibuk2 nak belikan SCP untuk wifenya... 
Tambahan pula, SCP ni bukan kolagen sembarangan.  Ia telah terbukti dengan ujian klinikal. Shaklee takkan sesekali keluarkan produk yang tak teruji terlebih dahulu..  Apa yang Lia suka tentang produk Shaklee is ia natural.  Tak de bahan-bahan kimia bagai.  

Haa... Kat bawah ni ada testimoni daripada pengguna SCP... nnt lenkali Lia tepek lagi banyak testimoni kat sini...





So, apakata kita pakat makan SCP ni ... kulit yang memang dah CUNN tambah CUNN MELECUNN nanti... kulit makin licin, suci, mulus n pinkish gitew.... 

Kalau sebelum ni macam 'sayang' nak kuar duit beli SCP... So, time ni lah nak grab SCP banyak2... Harga sangat berbaloi2... Beli 6 percuma 1 kotak... Carik 7 orang dah dapat murah2 sekotak sorang... Sempat lagi nak tayang muka gebu kat MIL masa Hari Raya Aidil Adha nanti... :) Ayuh kita...

Yang paling BEST kann...
* Beli 6 kotak dapat Free 1 kotak -----> dapat pulak Free Membership 
* Beli 3 kotak ------> dapat Free Membership 


Meh pakat-pakat SMS/Call/WhatsApp Lia ... 019-2150710 atau type je "Nak CUNN"... Insya Allah harga paling berbaloi-baloi daripada Liavendor Vitamin Shoppe.  Sayang kamu semua... nak kamu semua sama-sama CUNN dengan Lia... :)



Comments

  1. salam..

    wahh da keluar collagen pula ye..cam besh je ^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Eczema Oh Eczema... Apakah Penawarnya..

Eczema oh eczema…. Pasti semua orang dah tahu ape itu eczema kan… Sejenis penyakit kulit yang seringkali menyerang bayi atau kanak-kanak.
Eczema juga dikenali dengan Atopic Dermatitis atau Atopic Eczema.  Eczema akan menyebabkan kulit menjadi gatal, kemerah-merahan, merekah, kering , berair atau bernanah bergantung kepada keadaan pesakit.
Sebelum ini, Lia hanya dengar dan lihat mengenai penyakit eczema.  Kali ni, Lia sendiri rasai sendiri betapa sukarnya apabila anak dijangkiti penyakit kulit kronik ini.  Alhamdulillah, keadaan Nawfal dah semakin baik dan Lia terpanggil untuk berkongsi serba-sedikit ilmu yang diperolehi sepanjang mengendalikan anak yang dijangkiti Eczema.
Semenjak lahir sehingga berumur 7 bulan Nawfal tidak pernah mengalami masalah kulit.  Kulitnya halus dan cantik seperti bayi-bayi lain.  Masuk 8 bulan kulit Nawfal mula bermasalah.  Pantang digigit nyamuk kulitnya bukan hanya kemerah-merahan tetapi melarat sehingga timbul biji-biji air yang berbisa.  Huhu…  Jumpa doc bi…

Merawat Kecederaan Buku Lali (Ankle Sprain)

Oh, my ankle!!! Malang tidak berbau…  semasa turun tangga untuk ke tapak perhimpunan Lia terbang tiga anak tangga jatuh terpele’ot gitu.Auchh, sakit sangat.Bila bangun rasa kaki sebelah kiri lemah sangat mcm lembik je.Ya Allah, apa dah jadi… Huhu, takde sesiapa pula yang ada kat situ nak minta bantuan.Rehat jap, try jalan boleh la jalan slow sambil terhenjut-henjut.Nasib baiklah kelas takde awal-awal pagi tu. Rakan-rakan guru suggest suh urut takut masuk angin katanya.Call En. Suami, beliau suh tuam dengan ais dan tak bagi kebenaran untuk diurut (Katanya dah bincang dengan fisioterapi sains sukan).Walaupun, berjalan terhenjut-henjut Lia tetap juga masuk kelas mengajar seperti biasa menunaikan tanggungjawab.Redha aje la. Mungkin ini, kifarah daripada Allah kepada ku.Sempat lagi masuk LDP i-Think petang tu.Hihihi…

Otw balik pada petang tu terus singgah klinik untuk dapatkan rawatan.  Doktor Nani pakaikan bandage kat kaki sebab kaki dah mula membengkak.  Mau tak bengkak, dah jatuh masih j…

Resipi Sup Ketam Yang Menaikkan Selera Orang Sakit

Resipi Sup Ketam ni suami Lia yang ajarkan.  Tak pasti pula mana dia dapat, tapi memang sedap dan terangkat.  Resipi ni sebenarnya dia gunakan untuk masak Sup Ikan Haruan sewaktu Lia berpantang anak kedua dulu. Memandangkan minggu lepas suami demam denggi, Lia pula masakkan sup ketam untuk dia. ;)  Masak guna resipi ni baru suami ada selera nak makan sup ketam.

Memasak ikan darat, ketam atau makanan laut yang hanyir ni kita perlu tahu cara mencucinya supaya tidak berbau hanyir bila dah dimasak.  Jika tidak, makanan yang dimasak akan masih berbau hanyir dan tidak dapat dimakan.

Setiap orang mesti ada cara yang tersendiri untuk menghilangkan bau hanyir. Biasanya, kalau mencuci ikan atau ayam Lia gunakan limau kasturi.  Memang hilang bau hanyir tu.  Tapi untuk cuci ketam atau ikan darat Lia lebih suka menggunakan air asam jawa.  Baru suami boleh makan dan hilang bau hanyir katanya.  So, cuci betul-betul dan make sure takde bau baru masak ye.  Nanti ada yang tak nak makan sayang pula nak bu…